За мен

Казвам се Силвия Котева. Изработвам дизайнерски декорации за домове и хотели. Помагам на архитекти и интериорни дизайнери, които искат да правят уникални проекти и да са от предпочитаните в бранша. Магистър по финанси съм, но моята професия, макар че не е свързана с това, ме прави щастлива и удовлетворена. Детайлите са тези, които правят атмосферата в един дом, дават му дух и топлина. Аз помагам на хората да правят по-красиви и уютни домовете си.

Преди няколко години направих една луксозна колекция свещи, които изнесох в Дубай и която бе декорирана с кристали Сваровски и дори с 14 каратово злато. Участвала съм на различни арт изложения, извън Бълагария – в Хага и в Берлин. И понеже света на свещите ми се стана тесен, реших, че искам да творя и други неща. Избрах смолата, един доста труден материал за работа, но предлагащ много голямо поле за креативност. Изработвам декоративни маси, огледала, картини и други декорации. Смесвам различни техники, бои, златен варак, вграждам различни естествени материали - цветя, камъни и др.

Създавам моите продукти в нестандартни форми и големини. По този начин с интериорните дизайнери, с които работя можем да измислим нещо уникално, което да пасва точно на даденото помещение, по цвят, форма и големина. Така те спестяват време и усилия да ходят и да търсят аксесоари, които точно да подхождат на проекта, който правят. Аз съм щастлива, че правя това, което обичам, и още по-щастлива, когато карам хората да се усмихват и да се чувстват специални. Най-полезна мога да бъда на архитекти и интериорни дизайнери, които искат да правят впечатление със своята работа и да задоволят изискванията и на най-взискателните си клиентите.

Разгледай моята работа тук