about image

Обща информация

Доставки
Поръчките от нашия онлайн магазин ще бъдат доставени на посоченият от вас адрес или до офис на Еконт. Ако желаете доставката може да бъде извършена и от друга куриерска фирма, което може да бъде уговорено по телефона. След получаване на вашата поръчка ще се свържем с вас, за да потвърдим поръчката.

Поръчка, направена до 16 ч., ще бъде обработена и изпратена до два дни, освен ако не е упоменато друго (някои свещи се изработват само по поръчка и изискват една седмица за направата им).

Доставката до адрес или офис на Еконт е безплатна при покупка над 50 лв. До адрес доставката е 4,50 лв. и 3 лв. до офис на Еконт за поръчка под 50 лв.

 

Плащане

 

Заплащането на поръчаните артикули се извършва с наложен платеж по време на получаване на стоката от фирмата доставчик.

 

Заменяне и връщане 

 

Si Deco ще замени или възстанови стойността на всяка стока, върната в рамките на 30 дни след покупката. Разходите по транспорта при замяната или връщането на стока са за сметка а купувача. За целта се свържете с нас на тел.: 0899825633 или ни пишете на имейл: info@si-deco.com

 

Ако продукта е свещ, то тя не трябва да е била палена преди това. След като се свържете с нас можете да изпратите стоката до офис на Еконт – Красно село в град София или да използвате услугите на избрана от вас куриерска фирма, чрез която ние ще възстановим сумата ви.

Поръчки на едро

 

Относно запитвания и информация за поръчки на едро можете да се свържете с нас на тел.: 0899825633.

 

 

Защита на личните данни

 

Si Deco се грижи Вашите лични лични данни да бъдат защитени.
Ние никога не предаваме, продаваме или разменяме Вашите данни с трети страни за маркетингови цели извън Si Deco . Данните, които се препращат на трети страни, например фирми за транспорт във връзка с доставката на стоки, се използват само за изпълнение на ангажиментите на Si Deco към вас.

 

 

About Icon