about image

Силвия Котева

Казвам се Силвия Милушева и се занимавам с дизайн и направа на свещи от 2002 год. Започнах и се учих сама, четейки и правейки опити. Отне ми около 6 месеца, докато овладея правенето на една голяма обикновена свещ, а после и още няколко месеца в развиването на идеята във форми, цветове и декорации.

Мисля, че детайлите са тези, които допринасят за специалната атмосфера в определено помещение. А моята страст е в създаването на ръчно правени свещи и картини, които да внесат уют и уникалност в един дом, хотел, ресторант, спа център или студио.

Правя моите свещи и картини с много любов, вдъхновявам се от природата, модата и дизайна – те са източник на креативността и ентусиазма ми.

Водя и курсове по правене на свещи и преподавам различните техники. Това ми доставя голяма радост и с удоволствие споделям всичко, което знам за свещите. Моите ученици са хора, които обичат да правят нещо с ръце, имат въображение или просто искат да разпуснат в приятна, изпълнена с аромати и романтика атмосфера.

Правя свещи и картини по поръчка, съобразени със специфичния интереиор на дадено помещение – така моите работи, направени в определен цвят, стил, декорация, аромат и форма стават уникални.

Клиенти: Хотел „Арена Сердика“ – София, Шарлопов хотели – Парк Хотел Пирин – Сандански, Кемпински Банско, Виктория спа, Гранд Хотел Велинград, Хотел „Приказките“ – Харманли и др.

About Icon